B L O S S A



"Ska jag komma över till dig m glögg o glatt humör
Jag lovar att jag dig berör ; )
B L O S S A glöggen heter blossa el ska vi tat Hej tomtegubbar slå i glasen o låt oss lustiga vara....
Annars är du välkommen till mig
Kramar"

-Man, 44

När jag inte svarat på 45 minuter fick jag detta mail från samma man som skickade mailet i inlägget under.




Kommentarer
Postat av: Putte

Hm, de e ju fan bara åldringar som skriver. Eller de kanske bara är sånna som håller på med sånt där? /Lastgammal

2011-12-04 @ 21:29:40
Postat av: Magnus

Hej Angela.

Jag läste om din blogg på aftonbladet och blir lite upprörd över den. Visst. Jag kan förstå det är väldigt jobbigt att få mail från män som bara bryr sig om sex, eller de som inte alls respekterar dina ålderspreferenser, men vissa andra försöker ju bara vara roliga och öppenhjärtliga. Jag skulle främst vilja säga du inte är kompatibel med dessa, eller har en annan humor. Jag känner det är lite fel av dig att döma ut dessa personer, för de passar nog jättebra med någon annan.

Jag har själv varit aktiv på en del dejtingsidor, men har nu gett upp helt. De kvinnor jag träffat därifrån har visat sig vara allt annat än hur de beskrev sig i mejl, så lögner förekommer ju från bägge hållen. Mitt självförtroende sjönk allt eftersom då jag inte kunde finna den rätta och jag undrade om det var mig det var fel på. Själv skulle jag bli jätteledsen av att hitta någonting jag skrivit på din blogg.



Man kan inte passa ihop med alla människor och jag anser det är fel av dig att döma ut dom just du inte passar med. Du är säkert en jättetrevlig och rar tjej annars, men tro mig. Du kan såra någon allvarligt med den.



Vänliga hälsningar,

Magnus (Antagligen högre än dina ålderspreferenser)

2011-12-06 @ 12:41:27
Postat av: Alex

Äsch, kom igen, den här är väl inte så dålig? Antagligen är det för att han är man 44 som du dissar den här. Annars tycker jag att den signalerar charm och lite glimten i ögat. Avslutningen "Annars är du välkommen till mig" är faktiskt väldigt rolig i sammanhanget. Typiskt tjejer att sitta på sina egensnickrade piedestaler där de glor ner på omvärlden. Jag har hittills inte sett ett enda fyndigt skrivet meddelande från en tjej på den dejtingssidan jag är med på.

2011-12-06 @ 17:21:59
Postat av: Smilla

Denna blogg känns som en rip-off på datebikt.se. Inge vidare roliga mail heller.

2011-12-06 @ 17:39:05
URL: http://www.datebikt.se
Postat av: Robert

Du trycker på "Anmäl" på de profiler som inte har foto och som du tycker verkar vara oseriösa för att de inte passar dig?



Är du på riktigt?



Är du en sån där som anmäler någon för sextrakasserier om han försöker ragga på dig och du inte är intresserad, trots att han bara gör ett enda försök?



Jag tycker din blog visar på ett för stort ego och att du inte samspelar så bra med andra människor.

2011-12-06 @ 19:08:24
Postat av: D

bländande frånvaro av humor hos er som inte ser det komiska i dessa inlägg.. jag är själv man och har testat nätdejting och finner stort nöje i flera av de brev som läggs upp här.. kan tilläggas att jag fått ett par rent bedrövligt omedvetet roliga mail från kvinnor också..

2011-12-06 @ 21:16:46
Postat av: Anna

Det handlar väl om vad man har för preferenser och vad man tycker är roligt? Ni som inte uppskattar det roliga i dejtmejlbloggen kan väl låta bli att läsa den? Det finns så många fel sätt att ta första steget på en dejtingsida och varför missunna några att lära sig av det, eller få skratta åt det?

För övrigt gissar jag att det är det usla språket, och inte åldern, som är den avgörande faktorn i just det här exemplet.

2011-12-06 @ 22:12:15
URL: http://doxisk.blogg.se/
Postat av: Elli

trillade in här och tänkte bara säga att jag håller med om att det inte är en vidare trevlig upplevelse att läsa detta.



Att döma ut alla dessa främlingar till failures när de egentligen gör ett försök att kommunicera med dig...



Lycka till i livet!

2011-12-06 @ 22:58:04
Postat av: Stéphanie

Älskar bloggen,, fruktansvärt roligt att läsa! :D

2011-12-07 @ 16:42:59
Postat av: Anna

Äh, det är ju kul och hon tar ju bort namnen. De här killarna har själva valt att kontakta en främling på nätet, och ibland med väldigt konstiga texter. En hel del av dem försöker med Humor men är inte särskilt roliga. Man, 44 är ett bra exempel. Många män tror att de kan kompensera hög ålder, trist utseende etc. med att vara roliga, men det framstår för mig som bisarrt.

2011-12-07 @ 21:58:13
Postat av: Annika

Hej



Underbar blogg och jag tänker def bidra till den, har mängder med både roliga och skräckexempel. För att inte tala om lära sig stava.......

2012-04-06 @ 17:18:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0