Välkommen till Worst of Dejtmejl

 


 

Här lägger jag ut de bästa av de värsta dejtmejl jag får, helt oredigerade.

Jag kommer aldrig publicera namn eller bilder på de personer som mailar mig och jag kommer heller aldrig ange vilka dejtingsidor jag använder mig av.

Vissa inlägg är det inte jag själv som fått, utan goda vänner/bekanta som snällt delat med sig.

Vill gärna tillägga att ca 70% av de dejtmejl man får är perfekt alldagliga och inte alls speciellt konstiga.

Enjoy!

 

 


 


Kommentarer
Postat av: Henrik

Hej, kul blog. Jag hoppas du fortsätter, för jag kommer gärna tillbaka och tittar då och då.

Något som vore roligt att läsa hade varit om du med egna ord beskrev hur ett BRA raggmail skulle se ut. Det vore intressant för att se kontrasterna, och skulle visa lite om din smak...

2011-11-21 @ 20:25:13
Postat av: nypånätdejting

Ganska ny på det här med nätdejting och undrar hur män generellt tänker. Jag är en sån som väluppfostrat svarar på alla mail, men har tröttnat på att ni (män) inte kan ta ett nej tack. Då får man sura mail tillbaka om att man inte har gett honom en chans utan bestämt sig efter 2 minuter. Jo, men HAN har ju bestämt sig för att kontakta MIG efter 2 minuter ... Män är konstiga ...

2011-12-06 @ 21:07:26
Postat av: Aniara

Oj oj oj, jag hade haft några riktiga godbitar att dela med mig av på den tiden jag nätdejtade! Men sen hittade jag en pärla bland alla svin och alla puckade/irriterande/oförskämda mail vilar nu i barmhärtig glömska.

2012-01-12 @ 15:57:15
Postat av: Livsglad

Ojojoj, det var verkligen underhållande att läsa alla mail som bloggens ägare och hennes vänner fått. Men det hade också varit roligt att läsa hennes presentation/presentationer hon använt sig av på de olika sidorna, det är ju en del av mailen som ändå försöker referera till den fast på ett rätt klumpigt sätt. :)

2013-04-21 @ 16:53:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0