jag har en plan hur jag skall kunna träffa nån fin tjej


 

"Jag är en vanlig kille som är snäll och omtänksam, jobbar på fabrik, bor i lägenhet och har inga speciella hobby´s eller så. ser på film och äter godis och god mat framför datorn.
Oftas är jag blyg , MEN Ibland när man är glad och framåt brukar jag jag charma folk jag inte känner på ex stan,pendeltåget, i affärn . Synd att tjejer här är rädda för att tala med nån man inte känner. det är mycket överfall här så folk blir försiktiga. Det var gemytligare förr. har aldrig bott med nån tjej så det skulle vara spännande att kunna lära känna nån tjej och kanske det kunde bli nån livslång romantisk lyckosaga. (ej tatuerad) en gång snoffsade jag upp mig med kostym och fick då komma in på cafe opera. skulle verkligen behöva nån tuff snygg tjej som kunde piffa upp mig och förändra mig. damer tycker nog jag ser bra ut men när jag pratar så märker de nog att jag är allt för försiktig och oerfaren så de tappar alltid intresset. skulle vilja resa överallt till paris, new york, har bara varit på skolresor till london. Har en 20 år gammal bil. men jag åker mest pendeltåg och buss. om vi får barn så skulle jag kunna bygga lådbilar och tågbana till dom. skulle bli som en kompispappa som de alltid kan känna trygghet hos. jag har en plan hur jag skall kunna träffa nån fin tjej: 1 piffa till lägenheten så det blir mysigt och fint, men Ni får ändra som ni önskar. gillar inte sport ,aldrig varit på scaniaRinken fast den är så nära!
2: träna och gå på gym så musklerna sitter på rätt ställen.
3: gå på danskurs och resa är insnöad av att bara jobba, äta lunch, sova
är väldigt händig och har fått fixat gardiner själv. jag kommer nog kunna passa ihop med dig för jag kan sköta både hus och hem så Ni kan få tid att ängna dig åt dina intressen och mej förstås.
gillar webben , youtube är fantastiskt , snabba nyheter som : www.friatider.se och www.politisktinkorrekt.info där står allt man inte får veta i tidningen. är glad och passar ihop med glada människor från hela Världen, kram"

 

 


 

 


Kommentarer
Postat av: @Huvudstaden

Gillar att han länkar friatider.se, som är en webbtidning omnämnd av expo som en rasistisk nätblaska , driven av en kille jagad av kronofogden. Där snackar vi kvalitativa nyheter!

2012-05-11 @ 12:42:17
URL: http://www.mariehem.org
Postat av: emma

åh gud vad tragisk! han har planer, han vill förändras, han låter dagarna gå, han har inga hobbys, han är osäker, han är missnöjd - kan någon säga åt honom att själv ta tag i sitt liv? så förvirrad och naiv att man vill sätta sig ner och berätta hur det fungerar här i livet.

2012-05-11 @ 17:51:15
Postat av: Mimmi

Oj, oj.... Inte lätt att skaffa sig ett liv ibland.

2012-05-11 @ 21:54:52
Postat av: Elvira

Asperger?

2012-05-16 @ 20:12:39
Postat av: Linn

Håller med Emma: så många planer, men inget driv! 'Jag ser film och äter godis och god mat framför datorn.' Efter den raden hade jag raderat meddelandet direkt.

Han är ju helt tappad i livet, vill allt, men gör inget! Hade varit intressant att veta ålder på denna individ, men ändå inte..

2012-05-18 @ 11:15:01
URL: http://thirteendays.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0